Nieuws

Van de Voorzitter maart 2018

Beste leden,

Dit is een voegere editie dan gebruikelijk, omdat ik iedereen graag wil herinneren aan twee activiteiten die binnenkort plaats gaan vinden. Allereerst ons Simpel Signage dubbeltoernooi (26 maart-1 april), waarvan een deel van de opbrengst gaat naar het Ronald McDonald huis. We hopen op een volle bak. Dus heb je je nog niet opgegeven? Doen!! Niveau maakt niet uit! Inschrijven kan tot 13 maart via Toernooi.nl. Zegt het voort!

De tweede activiteit is de Open Tennisdag die gehouden wordt op 31 maart van 11-15 uur op ons park. Doel is om mensen kennis te laten maken met onze club en natuurlijk om nieuwe leden te werven. De OTD commissie is druk bezig met de voorbereidingen, en werkt hard aan de communicatie en promotie. Het zou natuurlijk helpen als iedereen het nieuws verspreid. Doe je mee?

We zijn het jaar weer goed begonnen met het snerttoernooi en aansluitend de Nieuwjaarsreceptie. In februari zijn we met de club naar het ABN-Amro toernooi geweest, waar we wedstrijden voorgeschoteld kregen van Federer tegen Haase en Seppi tegen Medvedev. Er viel een hoop te leren zullen we maar zeggen! 

Diegenen die aanwezig waren op de ALV hebben al gehoord dat we hard werken om de barzaken goed op orde te krijgen. Dit is naar aanleiding van het onverwachte bezoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit in mei vorig jaar. Te denken valt aan de horecavergunning die wordt vernieuwd, de registratie van houdbare producten die wordt verbeterd en het volgen van de cursus Sociale Hygiëne door een aantal van onze leden dat gehoor heeft gegeven aan onze oproep. Verdere instructies over bardiensten volgen spoedig. Wellicht ten overvloede: deze instructies gelden voor iedereen die bardiensten draait!! Te denken valt aan verantwoord alcohol schenken en hygiëne.

Kees Oudshoorn heeft zich niet herkiesbaar gesteld voor een tweede bestuurstermijn. Tijdens de ALV is hij hartelijk bedankt voor zijn inzet. Kees zou Kees niet zijn als hij niet op andere fronten actief zou blijven binnen de club. Gelukkig maar! De stoel van Kees is niet lang leeg gebleven. We zijn verheugd om Hélène Middelkoop te mogen begroeten als nieuw bestuurslid. Zij heeft veel bestuurlijke ervaring en is een geweldige aanwinst voor ons team. Welkom!

We gaan dit jaar twee nieuwe abonnementsvormen introduceren. De eerste is het zomerabonnement. Met dit abonnement richten we ons op (maar beperken ons niet tot) o.a. voetballers en volleyballers waarvan de competitie stil ligt in juni, juli en augustus. Tijdens hun zomerstop kunnen ze bij ons komen tennissen en eind augustus vervalt het abonnement automatisch. Het abonnement beperkt zich tot vrij tennissen op ons park en deelname aan de toss avond. Verdere informatie volgt spoedig op de website.

Het tweede abonnement richt zich op Kids Blauw: kinderen van 4 en 5 jaar. Eigenlijk is dit geen echt abonnement, maar meer een lespakket. Bij voldoende interesse zal Fried op woensdagmiddagen een reeks van 10 lessen van 45 minuten gaan verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Heb je interesse? Hou de website in de gaten of neem contact op met Fried of Morris.

In de vorige ‘Van de VZ’ heb ik iets geschreven over clubkleding. Helaas heeft niemand gereageerd op de oproep om hierover mee te denken. Vanuit de vereniging is het idee geopperd om niet te kiezen voor clubkleding, maar om een logo ter beschikking te stellen dat op tenniskleding naar keuze gedrukt kan worden. Het bestuur vond dat een goed idee. Iedereen heeft hier via e-mail informatie over gekregen. De logo’s zijn te vinden op de website onder het kopje ‘voor leden’.

Tot slot: op 5 april begint de voorjaarscompetitie weer. Ik wens alle teams veel plezier en succes!

Tot ziens op de baan!

Hartelijke groet,

Yvonne

« Terug

» Nieuws archief