Nieuws

Inschrijving najaarscompetitie 2018

Beste leden,

De voorjaarscompetitie is nog in volle gang. Ondanks dat willen we jullie laten weten dat de inschrijving voor de najaarscompetitie 2018 is geopend.

Inschrijving geopend
Het is mogelijk je in te schrijven voor de najaarscompetitie 2018. Kijk voor de verschillende competities op http://files.m16.mailplus.nl/user31300122/63929/Aanbod%20Najaar%202018.pdf.

Let op: sommige competitiesoorten worden alleen regionaal aangeboden. Dan staat er achter een competitiesoort bijvoorbeeld '> regio Noordoost'. Dit betekent dan dat deze competitie alleen in deze regio wordt gespeeld.

Individueel of als team inschrijven
Je kun je individueel of als team inschrijven. Als je je individueel inschrijft, zullen wij proberen een team samen te stellen met leden met hetzelfde niveau en ongeveer gelijke leeftijd. Overigens zijn er heren, dames en gemengde competities. Een team bestaat altijd uit 4 tot 8 leden.

Kosten
De kosten voor deelname aan de voorjaarscompetitie zijn beperkt. Ze worden per team vastgesteld en altijd onder de teamleden verdeeld. Per persoon komt dat meestal uit tussen de 15 en 20 euro voor de gehele competitie.

Catering op wedstrijddagen
Het is gebruikelijk om bij de ontvangst van je tegenstander iets voor bij de koffie mee te nemen en na afloop van de wedstrijden een hapje en drankje te doen. Er bestaat de mogelijkheid om de catering via de club te laten verlopen. Uit eigen ervaring kunnen wij vertellen dat we tijdens de Voorjaarscompetitie en de Najaarscompetitie heel veel leuke en positieve reacties hebben ontvangen van de bezoekende teams op onze club-catering. Chapeau Wim!! Graag bij aanmelding aangegeven of je als team gebruik wilt maken van de club-catering.

De cateringkosten voor 2018 zijn vastgesteld op €15 per thuiswedstrijd.

Nadere informatie
Op de website van de KNLTB is alle informatie te vinden over de competitie. Speeldagen, categorieën etc. De inschrijving gebeurt altijd centraal vanuit de vereniging, in ons geval door de technische commissie. In de technische commissie zit onze Verenigings Competitie Leider (VCL). Sinds dit jaar zijn dat Arjan Lutterop en Niek Pool. 

Aanmelden voor deelname aan de competitie gaat door een mail te sturen naar email VCL TC Ittersum (vcl.tcittersum (at) gmail.com)

De inschrijving voor de najaarscompetitie 2018 sluit op zondag 24 juni 2018

Met sportieve groet,

Arjan Lutterop en Niek Pool

« Terug

» Nieuws archief