Nieuws

Nieuws van de voorzitters/update corona maatregelen

Beste mensen,

  • Vanaf vrijdag 11 september hoeft er geen papieren gezondheidscheck in de kantine meer afgelegd te worden. We vervangen het papier door een QR code. Je scant deze code iedere dag dat je gebruik maakt van de kantine/het terras/de tent. Deze gegevens worden alleen gebruikt als binnen 2 weken een Corona besmetting bij een bezoeker geconstateerd is.
    De QR code wordt breed gedeeld op het park (in de kantine, op de tafeltjes).
  • Carola, onze schoonmaakster die 2 keer per week de kantine/sanitair reinigt, gaat ons verlaten. Daarom zijn we op zoek naar iemand die gedurende 1 of 2 dagen (ca. 1,5 uur per keer) kan vrijmaken om de werkzaamheden van Carola over te nemen (tegen betaling). Heb je interesse laat het dan weten door een mail te sturen naar secretaris.tci@gmail.com . Voor vragen kun je contact opnemen met Anja Holtkamp, 0624267808.
  • De kleedkamers zijn weer beperkt open gesteld (max. 2 spelers tegelijk in de kleedkamer)
  • Zodra er een opvolger voor Carola is aangetrokken, zullen de douches ook weer open gesteld worden.
  • Vrijdag 11 september start de competitie 2020. Dat betekent dat er gedurende de periode van 11 september t/m 23 oktober a.s. niet vrij getennist kan worden op de vrijdagavond. Het tossen van de vrijdagavond is in deze periode verschoven naar de donderdag
  • Mocht je het nog niet gezien hebben en vraag je je af waarom er een blauw witte tent op ons mooie park staat (tussen baan 1/2 en baan 6/7): om tijdens de competitie de Corona richtlijnen te kunnen naleven met alle tennisspelers op het park, was behoefte aan tijdelijke uitbreiding van zitgelegenheid (aanvulling op kantine/terras), welke ook bij minder goed weer beschutting biedt. Deze tent kan daarin voorzien.

Vriendelijke groeten, Het bestuur

« Terug

» Nieuws archief