Nieuws

Update coronamaatrdegelen

Update (Bron: KNLTB Centrecourt) d.d. 24 februari ‘21

De lockdown inclusief de avondklok blijft tenminste gelden t/m maandag 15 maart. Op maandag 8 maart maakt het kabinet de balans op en wordt bekend hoe het verder gaat in de periode na 15 maart. Vooralsnog gelden onderstaande richtlijnen voor TCI dus ook t/m 15 maart. Dit betekent dat de kantine gesloten blijft, wedstrijden nog niet mogelijk zijn en volwassenen vanaf 27 jaar met maximaal 2 personen mogen tennissen. 

Wat betekent dit voor de leden van TCI?

Gewijzigde maatregelen vanaf 3 maart

Jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar mogen spelen en trainen in groter groepsverband. Zij hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden. Dubbelen is voor hen mogelijk. Ook interne wedstrijden op de club zijn toegestaan.

Maatregelen die worden verlengd

Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen met 2 personen. Zij houden 1.5 meter afstand. Alleen enkelspel is dus toegestaan. 

Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt nog steeds een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1.5 meter afstand; dit is exclusief trainer. 

Reserveren

Graag wijzen we jullie erop dat het nog steeds verplicht is om af te hangen/reserveren. Hierbij is het niet toegestaan om op naam van iemand anders te reserveren.
Omdat in Corona tijd de beschikbaarheid van banen beperkt is, is vorig jaar besloten dat het meenemen van introducés tijdelijk niet wenselijk is. We kunnen ons voorstellen dat deze afspraak aan de aandacht is ontsnapt maar we willen jullie hier nog even aan herinneren want we zien de laatste tijd toch weer vaker introducés op de baan verschijnen.

Indien niet-leden overdag bij ons willen tennissen dan kunnen zij een baan huren. Dat is mogelijk tegen betaling van 
€ 20,- per uur. Meld het dan even bij de ledenadministratie zodat een toegangspas uitgegeven kan worden en de reservering in het systeem vermeld staat.

Ten slotte

We hopen van harte dat de trend van kleine versoepelingen zich door zal gaan zetten. Het gaat helaas niet lukken om de geplande ALV van 10 maart a.s. in de kantine te organiseren. Maar dat is niet erg, de voorbereidingen voor de digitale ALV zijn in volle gang. Heb jij je al aangemeld voor deze Algemene Leden Vergadering? 

Let op: wil jij de digitale ALV bijwonen, meld je dan uiterlijk 2 maart via de mail aan bij secretaris.tci@gmail.com.

Tot ziens?!

Bestuur TC Ittersum

« Terug

» Nieuws archief