Nieuws

Van de Voorzitters 15 april

We hadden gehoopt deze keer al met wat versoepelingen te kunnen komen. Dat lukt ten dele, maar helemaal blij zijn we natuurlijk pas als de kantine en/of het terras weer open kunnen… nog even geduld, weten we inmiddels!

Toch een lichtpunt richting versoepeling: start wedstrijden via de KNLTB Match App

Jullie hebben het in de KNLTB-mail al gelezen, we mogen weer interne wedstrijden via de KNLTB Match App spelen (voorheen de Scala app). Hierover wordt een dezer dagen nog via de mail naar alle senior leden gecommuniceerd. Vanaf 3 mei kunnen we gedurende zes weken binnen poules tegen elkaar spelen. Vooral nieuwe leden willen we aanmoedigen om zich hiervoor in te schrijven. Belangstellenden worden op niveau ingedeeld. Dit is dé manier om andere leden te leren kennen en de eerste wedstrijden aan te gaan op ons park!

Nu is het wachten nog op een ‘Go’ om ook weer het tossen op te pakken. Zodra dat mogelijk is berichten we dat hier!

Voorzichtige voorbereidingen opening kantine

Achter de schermen wordt alweer toegewerkt naar het openen van de kantine. Dat betekent dat de keuken/voorraadruimte helemaal op z’n kop gezet is, dat er naar de benodigde inkopen gekeken is en dat ook alweer met Manon en Rebi contact gezocht is over het inroosteren van de bardiensten. Als we toestemming krijgen om open te gaan…. dan willen we daar ook geen dag langer mee wachten!

Nieuwe leden

Omdat we dit jaar geen Open Tennisdag konden organiseren, hebben we een actie uitgezet via social media. Dat dit goed is opgepakt blijkt: we hebben ruim 60 nieuwe leden kunnen inschrijven in de afgelopen weken. Daarmee komen we op een totaal van 734 leden!

We heten al deze nieuwe leden van harte welkom bij TCI en we hopen jullie veel op de baan te zien! Binnenkort zal er nog contact met jullie worden opgenomen om te horen hoe de eerste ervaringen bij TCI zijn.

Op 13 juni a.s. vindt het nieuwe-leden-toernooi plaats. Reserveer deze datum alvast in je agenda! Dit evenement biedt je de gelegenheid om andere nieuwe leden te leren kennen, kennis te maken met de trainers, etc.

Vriendjesmaand

Niet alleen in het werven van volwassen leden zijn we actief, het is in april ook ‘Vriendjesmaand’. De KNLTB creëert samen met verenigingen en tennisleraren de mogelijkheid om nieuwe jeugdspelers aan te trekken door eigen jeugdleden te stimuleren in april vriendjes mee te nemen naar de tennisles. Deze introductie-actie doet het goed bij TCI. Zo mochten we de afgelopen weken tussen de 10 - 20 enthousiaste jongelingen op de club begroeten.  Dit heeft geleid tot een vijftal nieuwe jeugdleden die als ze willen, tot de zomer nog een aantal tennislessen kunnen volgen bij de jeugdtrainers. 

Sommigen zijn zelfs zo enthousiast dat er alweer vriendjes van vriendjes mee zijn gekomen. Mocht u dit bericht voor het eerst lezen: ook volgende week is er nog les (voor de meivakantie begint) en uw zoon/dochter mag nog steeds een vriendje meenemen naar de les!

Nieuwe containers geplaatst

Op 2 april jl. zijn de containers geplaatst voor de opslag van lesmaterialen en voor materieel van de onderhoudsploeg. Dank aan alle veteranen die ervoor hebben gezorgd dat de containers op een mooie vlakke ondervloer konden staan en… dat ze in elkaar gezet konden worden! Het mooie is dat ze eigenlijk nauwelijks opvallen op het park: ze staan tussen de ‘garage’ en de opslagruimte van de kantine in.

Tot ziens!

Agnes Klijnstra en Anja Holtkamp

 

« Terug

» Nieuws archief