Nieuws

Groen licht voor padel!

Met grote meerderheid van stemmen gaven de aanwezige leden goedkeuring voor de aanleg van 2 padelbanen bij TCI tijdens de bijzondere ledenvergadering van dinsdag 8 juni. Het bestuur en de padelcommissie is hier zeer blij mee. Zo blijven we als club aantrekkelijk voor (nieuwe) leden. En groeien we mee in de nieuwste populaire racketsport.

 

Crowdfunding
De aanleg van de padelbanen bedraagt ongeveer € 150.000. Dit bedrag bestaat uit de aankoop van de banen, maar ook een kleine herinrichting van het park. We willen de aanleg zoveel mogelijk financieren met crowdfunding. Leden van TCI krijgen de mogelijkheid om één of meerdere certificaten te kopen voor de financiering van de padelbanen. Hiermee willen we minimaal € 60.000,- ophalen bij de leden. 

 

Hoe werkt het?

De prijs van 1 certificaat bedraagt € 500. De rente die je hierover krijgt is 2,5% op jaarbasis. Het certificaat wordt in 7 jaar terugbetaald. De eerste 6 jaar 10% terugbetaling van de club naar jou en het 7e jaar 40%. Deze aflossingsregeling geldt voor de eerste € 75.000. We hebben afgesproken dat we minimaal € 60.000 willen ophalen als club bij de leden. Hoe meer, hoe beter. 

 

Mocht er belangstelling zijn voor meer dan € 75.0000, dan geldt voor het tweede deel van de € 75.000 een aflossingsregeling (terugbetalingsregeling van de club naar jou) van 10% per jaar,  voor een rentepercentage van  2.5% gedurende 10 jaar.

 

Is er belangstelling voor?

Onder de leden willen we inventariseren of er belangstelling is voor de crowdfunding. De rente die we als club bieden op de certificaten is nu gunstiger dan de rente van een spaarrekening. Dus als lid kun je met de financiering niet alleen gebruik maken van de nieuwe padel-faciliteiten. Het is ook een mooie investering. Denk je serieus na om 1 of meerdere certificaten te kopen? Laat ons dat voor 15 juli weten via: padel@tcittersum.nl  Na deze inventarisatieronde komen we met meer informatie. 


Vragen of meer informatie
Heb je vragen, wil je meer weten of wil je je op welke andere manier dan ook inzetten voor de padelcommissie van TCI? Dan kun je contact opnemen met Anton Tuinman, voorzitter van de padelcommissie via padel@tcittersum.nl 
 

Sportieve groet,

 Namens het bestuur en de Padelcommissie. 

Anton Tuinman

« Terug

» Nieuws archief