Nieuws

De Zomerspelen bij TCI

 Hallo allemaal!

We zijn nog maar net bijgekomen van het GoFit-21 toernooi en zijn alweer bezig met de voorbereidingen van:

De Zomerspelen

De avond zal geheel in het teken staan van de Olympische Spelen en zal iets anders verlopen dan je van ons gewend bent. De deelnemers zullen door ons in teams worden ingedeeld en gaan vervolgens tegen elkaar strijden. We spelen tennis-gerelateerde wedstrijdjes met een knipoog. Je tennis niveau is onbelangrijk; de Olympische gedachte staat centraal: meedoen is belangrijker dan winnen! Dus:

Wat: sporten en gezelligheid; je tennisniveau is absoluut onbelangrijk! De Olympische teams worden vooraf door ons ingedeeld.

Wanneer: 28 augustus van 19:00-22:00 uur en daarna lekker borrelen.

Waar: bij TCI uiteraard…

Kosten: €5 per persoon.

LET OP: Er is plaats voor 72 deelnemers. Dus wil je erbij zijn, geef je dan snel op, maar wel vóór 15 augustus. VOL=VOL. Tijdstip van ontvangst in de mailbox van de recreatie commissie is leidend. Als je niet wilt meedoen, maar wel wilt komen kijken, dan ben je ook van harte welkom! Vooraf aanmelden is daarvoor niet nodig.

Heb je je opgegeven en kun je toch niet komen? Meld je dan alsjeblieft zo snel mogelijk af. Misschien staan er mensen op de wachtlijst die we blij kunnen maken. Bovendien geeft het ons wat extra tijd om de teams opnieuw in te delen. Maar we gaan er natuurlijk vanuit dat je komt als je je hebt opgegeven!

Tot slot: mocht corona roet in het eten gooien en het maximaal aantal deelnemers beperken, ook dan kijken we naar tijdstip van ontvangst van je aanmelding in de mailbox van de recreatie commissie. Uiteraard zullen we hierover dan verder communiceren.

Opgeven doe je door een mail te sturen naar:

recreatiecie@gmail.com

Kun je deze keer niet? Onze volgende activiteit is op

13 november: De Foute Avond

Tot gauw,

De recreatie commissie

recreatiecie@gmail.com 

« Terug

» Nieuws archief