Nieuws

Van de Voorzitters 28 oktober

Inkoopcombinatie

11 oktober ontvingen onze leden een oproep om mee te denken over het voorstel om de inkoop van o.a. ons drankenassortiment bij een andere leverancier onder te brengen. De sluitingstermijn van deelname aan de enquête nadert maar we zien nu al dat het voorstel door een grote meerderheid van de inzenders ondersteund wordt. Dat betekent dat we in november het gesprek met Inkoopcombinatie Zwolle zullen aangaan. We houden jullie op de hoogte van de vorderingen!

Voortgang padel

De padelcommissie is heel blij te kunnen melden dat de omgevingsvergunning door de gemeente Zwolle is afgegeven. Dat betekent dat we verder kunnen gaan met de plannen. Op dit moment vinden de gesprekken met potentiële leveranciers plaats. Zodra het bestuur akkoord heeft gegeven op het voorstel dat daaruit voortvloeit, hopen we meer te weten over bijvoorbeeld het moment van oplevering van de banen. Want daar kijken we natuurlijk naar uit….

Jeugdspelers ontvingen hun officiële TCI shirt!

Sinds dit seizoen kunnen onze jeugdleden een ‘jeugdpakket’ inkopen. Er zijn diverse pakketten beschikbaar (zie ook onze website) maar één van de standaard onderdelen hierbij is dat het jeugdlid een clubshirt krijgt. Deze zijn nu geleverd dus bijvoorbeeld tijdens de competitie zien we straks een nieuwe uitstraling bij onze eigen jeugdteams. Ruim 100 jeugdleden hebben inmiddels een clubshirt. Het ziet er prachtig uit!

Oldstars tennis is gestart

Vrijdag 8 oktober vond een geslaagde Kick Off plaats van Oldstars tennis bij TCI. Er was veel belangstelling van potentiële deelnemers. Inmiddels is gestart met een volle groep! De helft hiervan is lid (geweest) bij TCI. De oudste deelnemer is de 90 jaar reeds gepasseerd. Fantastisch om te zien op welke wijze het bewegen en tennis onder de aandacht worden gebracht. Trainer Jan Kamstra en zijn begeleiders (allen leden van TCI) verzorgen de les en daarna wordt er nog even nagepraat onder het genot van een kop koffie. Complimenten aan hen, maar ook aan de deelnemers, hoe zij in een maand tijd al zo’n gezellige en sportieve activiteit hebben neergezet!
Overigens, extra begeleiders zijn altijd welkom, ook als je niet elke vrijdag beschikbaar bent! Voor info: secretaris@tcittersum.nl

Kandidaat penningmeester gevonden!

Het bestuur heeft onlangs een oproep heeft uitgedaan na het besluit van Stefan Hoogendijk dat hij met ingang van de volgende ALV zijn taak als penningmeester wil beëindigen. Vrij snel daarna heeft Anton Beijer zich kandidaat gesteld. Het bestuur is daar ontzettend blij mee omdat hij nu al mee kan draaien met Stefan en ingewerkt kan worden. Formeel wordt zijn deelname aan het bestuur tijdens de ALV in het voorjaar van 2022 bekrachtigd maar het is fijn te weten dat continuïteit geboden kan worden.

…. maar nu moeten we helaas nog op zoek naar een kandidaat om Jan-Diederik Kool, secretaris van TCI, op te volgen...

Jan-Diederik heeft in de laatste bestuursvergadering meegedeeld dat hij bij de volgende ALV niet meer herkiesbaar is als zijn termijn erop zit. Het secretariaat is niet goed meer te combineren met zijn privé-situatie. Het bestuur heeft hier alle begrip voor maar vindt het jammer om hem te moeten gaan missen, ook als persoon. Dat betekent dat er nu een vacature is voor de functie van secretaris. De belangrijkste taken die de secretaris uitvoert hangen samen met postverwerking (vooral digitaal, maar ook nog ‘papier’), ondersteuning tijdens de vergaderingen (agenda opstellen, notuleren) en communicatie naar derden vanuit het bestuur. Lijkt het je leuk om samen met het bestuur verder vorm te geven aan de ontwikkeling van de vereniging en ben je ICT vaardig? Of wil je eerst eens wat meer weten over deelname aan het bestuur of over de functie? Neem dan contact met ons op!

Nieuwe schoonmaakmedewerker

Nadat onze schoonmaakster, Vivianne Krijt, had aangegeven haar werkzaamheden voor TCI niet meer te kunnen combineren met haar andere werk, is uitgekeken naar een opvolger. Emiel Tuinman, lid van TCI, bleek interesse te hebben in deze functie dus met ingang van deze maand is hij op de dinsdag en vrijdag op ons park aanwezig om ervoor te zorgen dat alles er weer spik en span uitziet. We zijn heel blij dat hij zo snel inzetbaar is!

Foute avond bij TCI!

De recreatiecommissie heeft het al eerder onder de aandacht gebracht maar er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deelname aan de Foute Avond op 13 november a.s.! Aanmelden doe je via een bericht naar recreatiecie@gmail.com

… en zo rollen we dan de herfst in!

De tijd vliegt voorbij, de klok gaat weer richting wintertijd! De competitieteams werken toe naar de laatste wedstrijd. Dankbaar dat ze dit seizoen gewoon uit konden spelen en blij omdat de weergoden hen goed gezind waren!

Volgende week is er weer een persconferentie in verband met de Corona-ontwikkelingen. We hopen dat de kantine gewoon open kan blijven en dat er geen verdere beperkingen opgelegd gaan worden. Het is juist zo fijn dat we elkaar daar weer kunnen ontmoeten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte als richtlijnen veranderen.

Vriendelijke groeten,

Agnes Klijnstra en Anja Holtkamp

voorzitter@tcittersum.nl

« Terug

» Nieuws archief