Nieuws

Helaas mag er toch niet gedubbeld worden

Update 22 december 2021

Beste leden,

Nogmaals komen we bij jullie terug op de maatregelen zoals onlangs aangekondigd door de overheid. Helaas is de interpretatie van de maatregelen met betrekking tot de mogelijkheid om te sporten in tweetallen dinsdagavond gewijzigd en aangescherpt. De Vereniging van Sport en Gemeenten (VSG) heeft na overleg gisteren met VWS, NOCNSF en Platform Ondernemers in Sport middels een brief aan gemeenten laten weten dat dubbelen niet is toegestaan. Dat heeft ook consequenties voor trainingen. Dit vinden we uiteraard zeer spijtig. Dat betekent dat we terugkeren naar de maatregelen zoals zondag gepubliceerd:

Het tennispark mag openblijven van 05.00-17.00 uur om te tennissen.

Voorlopig mag met 2 personen worden gespeeld op een baan boven de 18 jaar.

Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen wel met 4 personen op een baan spelen.

Voor de tennislessen overdag betekent dit dat de lessen doorgang vinden zoals dit de afgelopen weken het geval was, maar dan verspreid over meer banen voor de volwassen leden + de trainer. Dit is conform de afspraken met trainers over hoeveel banen zij mogen afhangen voor de lessen. Bij 4 spelers in een les, worden dus 2 banen gebruikt.

De jeugdlessen gaan door op dezelfde manier waarop ze al waren ingericht overdag. Als gevolg van de maatregelen mogen nog steeds geen ouders op het park aanwezig zijn en zullen de jongste kinderen bij het toegangshek worden opgehaald.

Voor de toss overdag geldt dat we weer met baanreserveringen op naam gaan werken zoals tijdens de eerdere lockdown. Dat wil zeggen dat wanneer er getosst wordt, je per tweetal een baan afhangt in de KNLTB clubapp.

Hartelijke groet namens het bestuur van TC Ittersum,

Agnes en Anja

« Terug

» Nieuws archief