Nieuws

Van de Voorzitters en de Commerciële Commissie 4-4-22

Beste leden,

Deze week informeren we jullie, samen met de Commerciële Commissie, over de vele nieuwe sponsoren die onze vereniging een warm hart toedragen! Daarnaast ontvangen jullie in deze nieuwsbrief een link naar de aanbiedingsflyer van Reuvers. Hierin veel aanbiedingen om goed voorbereid het Padel seizoen te kunnen gaan starten. Van harte aanbevolen!

Ondanks de vervelende afgelopen periode onder corona heeft de Commerciële Commissie erg mooie contacten mogen leggen en daar zijn maar liefst 6 nieuwe sponsoren uit voortgekomen. Ze stellen deze graag aan jullie voor en hopen veel voor onze leden te kunnen gaan betekenen!

Vergaderlocatie Emmawijk 10

Op dit adres is een prachtige vergaderzaal op een nog mooiere locatie te huur. Geheel verzorgd vergaderen waarbij jouw persoonlijke wensen leidend zijn. Erg goed bereikbaar per auto en OV. Per uur, dagdeel of hele dag te reserveren. Wil je informatie of eens komen vergaderen? Stuur een mail naar meeting@emmawijk10zwolle.nl. Hope to meet you soon!!

Mensendieck Zwolle

Mijn naam is Yolanda Raterman en in mijn dagelijks leven ben ik Oefentherapeut Mensendieck, werkzaam in mijn eigen praktijk met twee vestigingen in Zwolle-Zuid, aan de Landsheerlaan en in gezondheidscentrum ‘de Trommel’. Sinds twee jaar ben ik ook (kinder)slaapoefentherapeut; een boeiende aanvulling op mijn ‘gewone’ werk als oefentherapeut.

Daarnaast geef ik trainingen Sportief Wandelen voor mensen met een chronische aandoening.

Een oefentherapeut Mensendieck kan je heel veel leren over het functioneren van je houdings- en bewegingsapparaat; hoe kun je klachten hiervan voorkomen en als je klachten hebt: hoe kom je er af.

Dit neem ik ook mee tijdens mijn werk als sportverzorger bij korfbalvereniging Sparta in Zwolle. Ik plak niet alleen tapejes en maak spieren los, maar geef ook adviezen hoe spelers er zelf alles aan kunnen doen om fit te worden en blijven.

Ben je geïnteresseerd in een uitgebreider verhaal, of heb je advies nodig voor houding en/of beweging, schroom niet om me aan te schieten.

 

G&N recycling

 

Op de Marslanden vind je het bedrijf G&N Recycling. Particulieren en bedrijven die afval hebben van ijzer en metaal kunnen hier terecht. Het ijzer en metaal wordt hier gesorteerd en gerecycled, en daarna weer verkocht. Eigenaar Bernardus  de Vries, die zelf jarenlang getennist heeft en nu tevens padel speelt, is na het innemen van onze oude lamp-armaturen, sponsor geworden en draagt onze vereniging TC Ittersum een warm hart toe.

Van der Linden Makelaardij

Michel Wessels & Martijn Klooster hebben ca 20 jaar geleden het makelaarskantoor “Van der Linden Makelaardij in Zwolle“ overgenomen, beiden in Zwolle woonachtig . Michel in Zwolle Zuid (lid van TC Ittersum) en Martijn in Assendorp kennen de markt Zwolle en de regio dan ook perfect. Omdat wij meerdere vestigingen hebben in o.a. Amsterdam en de Flevopolder bereiken wij een groot aantal woningzoekers. Door dit grote bereik realiseren wij voor jou een snelle verkoop van je huis tegen de hoogste prijs. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schinkel kamperen

Wij zijn dealer van Campooz en Alpenkreuzer vouwwagens, tevens zijn wij als camper- en caravanmakelaar aangesloten bij Motorhomedepot en hebben een gevarieerd aanbod aan tweedehands campers en caravans. Hiernaast bieden wij een basiscollectie kampeerspullen en hebben we een webshop met zeer uitgebreid assortiment kampeerartikelen. Wij zijn sponsor geworden omdat wij al jaren lid zijn van TCI en uiteraard onze club graag willen ondersteunen. 

Speedheat

Marcel van Brussel is eigenaar van de franchise organisatie Speedheat Zwolle.
Gespecialiseerd in elektrische vloerverwarming van 1 mm dun. Te leggen in elke woning onder iedere vloer en dat in maar één dag. Geen hakken en breken zowel voor nieuwe als oudere woonhuizen. Ideaal met bv zonnepanelen en om uw woning te verduurzamen. Bent u geïnteresseerd, hij komt graag bij u langs om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden!

Bestaande sponsoren

Bovenstaande sponsoren zijn aanvullend op het grote aantal sponsoren dat we al kennen:

De Commerciële Commissie hoopt dat er een periode aankomt waarin zij al onze sponsoren weer eens kunnen uitnodigen op ons sportpark en elkaar kunnen ontmoeten!

« Terug

» Nieuws archief