Nieuws

Van de Voorzitters 20 april

Beste leden,

De bouw van de padelbanen nadert zijn voltooiing en daarmee ook de herinrichting van de omgeving van de banen en de parkeerplaats. Hier het laatste nieuws en andere wetenswaardigheden.

Maar eerst even dit:

Vacatures

Ondersteuning ledenadministratie

De ledenadministratie is een cruciaal onderdeel van TCI. Carlo en Martine zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het kan echter gebeuren dat zij een keer afwezig zijn (bijvoorbeeld in de vakantieperiode) en dan is er niemand die hun taken waar kan nemen. Nu er ook een deel van de Padel-administratie (reserveringssysteem) gekoppeld is aan de ledenadministratie is het van belang dat de ondersteuning 24/7 gegarandeerd is.

Daarom zijn we dringend op zoek naar iemand die hen hierin kan ondersteunen. Het gaat in eerste instantie dus om een back-up functie maar het zou ook fijn zijn als je af en toe bij kunt springen in tijden van drukte. Je wordt uiteraard helemaal wegwijs gemaakt in het systeem maar het is handig als je ervaring hebt in werken in een digitale omgeving.

Voor vragen over de werkzaamheden kun je contact opnemen met Carlo en Martine. Wil je ook iets bijdragen aan het reilen en zeilen van onze vereniging en wil je daarmee de ledenadministratie wat ontlasten, meld je dan nu aan!

Communicatiecommissie

Naomi Groen is op dit moment het enige lid van de communicatiecommissie. We zijn op zoek naar iemand die samen met haar de communicatie weer nieuw leven in wil blazen. Je hoeft geen expert in communicatie/media te zijn maar omdat je bijvoorbeeld ook posters zal gaan maken is het fijn als je een beetje thuis bent in digitale programma’s. Neem contact met ons op als je interesse hebt! Super belangrijk om de communicatie weer op de rit te krijgen!

Oldstars

Elke vrijdag van 10.00 – 11.00 traint een Oldstars groep van ca. 10 personen onder leiding van Jan Kamstra en de begeleiders. Ze zijn op zoek naar een extra begeleider en met al die mannen is het extra leuk als een vrouw zich meldt. De leeftijd is niet belangrijk, als je het maar leuk vindt om met de Oldstars te bewegen, enthousiasme meebrengt en ze te ondersteunen in de tennisvaardigheden. Bij het inroosteren wordt rekening gehouden met de agenda’s van de begeleiders dus je hoeft niet elke vrijdag beschikbaar te zijn. Kom gerust een keer kijken op vrijdag om te zien of het iets voor jou is. En heb je vragen stuur dan een mail naar secretaris@tcittersum.nl

Padel

We hopen zo ontzettend dat we nu eindelijk de officiële opening kunnen laten plaats vinden, dat we eindelijk kunnen padellen! Deze is nu gepland op 14 mei a.s.! Binnenkort hopen we de uitnodiging voor de officiële opening uit te laten gaan. Wij hebben er zin in!

De banen liggen er al, ze dienen nu ingespeeld te worden. In de bijlage lees je hoe onze leden de eerste schreden op de padelbaan kunnen zetten. Tot 15 mei kunnen alle leden die benieuwd zijn naar dit spel, het padellen gaan proberen. Het reserveringssysteem is nog niet in gebruik, dus zijn de banen vrij dan kun je terecht. Vanaf 15 mei zal er -tegen betaling- gereserveerd moeten worden. Dus gebruik deze mogelijkheid om zonder verplichtingen de padelbaan op te gaan!

We zijn heel erg benieuwd naar alle ervaringen! Heb je vragen over padel of wil je iets kwijt met betrekking tot de ontwikkelingen op en rond de padelbanen, neem contact op met de padelcommissie!

Vriendelijke groeten,

Agnes Klijnstra en Anja Holtkamp                    

voorzitter@tcittersum.nl

« Terug

» Nieuws archief