Nieuws

Clubkampioenschappen Tenniskids, Junioren, Senioren en Padel 5 t/m 10 september

De zomervakantie staat voor de deur. Tijd om wat vaker het racket te pakken voor een potje tennis of Padel op onze club.

Dat komt mooi uit! Dan kun je ook gelijk al mooi oefenen voor de Clubkampioenschappen Tenniskids, Junioren, Senioren en Padel, die van maandag 5 september tot en met 10 september op onze club gehouden gaan worden. 

De Clubkampioenschappen worden gehouden voor zowel de senioren als de jeugd. Maar ook zijn er deze keer Clubkampioenschappen voor padel. 

Dat wordt een week lang veel tennis- en padelplezier!

Voor de jeugd, in de categorieën Rood, Oranje en Groen, zullen de wedstrijden op de woensdagmiddag om 14:00 uur van start gaan. De finales zijn op  zaterdag 10 september. 

Voor de junioren 11 t/m 14 en junioren 13 t/m 17 zijn de wedstrijden de hele week. Uiteraard houden wij rekening met schooltijden. De wedstrijden zullen dan vanaf 16:00 starten. De finales zijn op zaterdag 10 september.. 

Voor de senioren zijn de clubkampioenschappen dit jaar niet alleen voor tennis maar ook voor padel op onze eigen, nieuwe padelbanen. Vanaf maandag 5 september beginnen de wedstrijden vanaf 18:30 uur. De finales zijn ook op zaterdag 10 september.

Op zaterdagmiddag/avond 10 september sluiten we de clubkampioenschappen voor iedereen af met een feestelijke knaller. Details hierover volgen nog.

Dus, voordat je op vakantie gaat, geef jezelf of je kind of wie dan ook op voor de clubkampioenschappen bij TC Ittersum  via:

 https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=00DE368D-CDAA-4C09-85BB-718F41135738

We zien jullie graag allemaal op de banen in september!

Sportieve groeten,

Wim Looijen, Padelcommissie

Jacqueline van der Lee, Jeugdcommissie

Marieke Elema, Toernooicommissie

« Terug

» Nieuws archief