Van de Voorzitters 20 januari

20 januari 2023


Waar zijn we nu in de winter eigenlijk mee bezig?

In de winterperiode lijkt het soms alsof er niet zo heel veel gebeurt binnen de vereniging maar niets is minder waar. We praten jullie bij;

Bardiensten

Na het verschijnen van de mail aan alle leden over de bardiensten, zien we tot onze vreugde dat er al heel veel diensten ingepland zijn. Heb jij een mail gehad over bardiensten maar deze zelf nog niet ingepland? Doe dat dan zo snel mogelijk! Leden die op 1 februari nog geen bardienst hebben ingepland zullen door de barroostercommissie ingepland worden. Dat gebeurt random. Aan leden die uiteindelijk niet ingepland (kunnen) worden zal aan het eind van het jaar/begin volgend jaar het afkoopbedrag (€ 75,-) per gemiste bardienst in rekening gebracht worden. Overigens, bij leden die in 2022 niet hun bardiensten hebben gedraaid, zal medio februari het afkoopbedrag geïnd worden (conform oud beleid).

Speeltuintje

Na de laatste oproep is een aantal ouders bij elkaar gaan zitten om plannen te smeden. Maurice Veldhuis en Anouk van Nederpelt zijn met het bestuur in gesprek. Als er concrete plannen zijn die uitgevoerd kunnen worden zal dit met de leden gedeeld worden. Fijn dat zij de handschoen opgepakt hebben.

Ton Seuters….. wie volgt hem op?

Binnen TCI wordt er op vele fronten door vrijwilligers ingezet gepleegd om het park en de banen te onderhouden. Elke maandag (!) komt een groep veteranen bij elkaar om ervoor te zorgen dat ons park er netjes bij blijft liggen. En dat doen ze fantastisch! We krijgen regelmatig complimenten van bezoekende clubs en eigen leden omdat we zo’n mooi park hebben. Drijvende kracht achter deze groep mannen is Ton Seuters. Hij is aanspreekpunt voor de mannen maar ook voor het bestuur als er vragen zijn rondom het onderhoud.Ton vindt het heel leuk maar ook verantwoordelijk werk. Hij vindt het lastig om deze taak los te laten omdat hij ziet dat het aantal leden dat onderhoudsklusjes wil doen afneemt. Toch heeft Ton besloten om in 2023 nog één jaar deze positie te bekleden maar daarna het stokje over te dragen. We benoemen dit besluit nu al, zo vroeg in het jaar. Het zou namelijk heel fijn zijn als er een lid is dat dit stokje van hem over zou willen nemen. Mocht er iemand zijn die meer wil weten over de coördinerende taken rondom het wekelijks onderhoud, laat het ons dan weten via het secretariaat of spreek iemand van het bestuur aan. We brengen je dan vervolgens in contact met Ton. Overigens, dit kan zonder enige verplichting. Het is een idee om je eerst in de materie te verdiepen alvorens je kandidaat te stellen. Tenslotte, ook als je interesse hebt maar je zou het liever samen met iemand overnemen dan kan dat natuurlijk ook!

7 maart ALV

Staat de ALV al in jouw agenda? Zo nee, weet dan dat iedereen is uitgenodigd om vanaf 20.00 uur de vergadering bij te wonen. De officiële uitnodiging volgt uiteraard nog.Wij stellen dan graag Heleen Pool (kandidaat bestuurslid) aan jullie voor in verband met het vertrek van Anton Tuinman.Tevens nemen wij in deze vergadering afscheid van onze taak als voorzitter. We kunnen terugkijken op 3 intensieve jaren maar dragen nu onze taak graag over. Een opvolger is nog niet gevonden… maar het is nog geen 7 maart… dus wie weet meldt zich nog iemand??

Oldstars begeleider gezocht (herhaalde oproep)

Al eerder is gemeld dat de groep Oldstars leden op zoek zijn naar een begeleider. Jan Kamstra en zijn begeleiders zijn op zoek naar nog één begeleider. Daarmee kunnen de taken verdeeld worden en kunnen de begeleiders elkaar om de week afwisselen. Wil je eerst meer weten? Kom eens kijken op de vrijdagochtend (10.30 uur). Je hoeft geen tennisprof te zijn om begeleider te zijn. Maar je moet het wel leuk vinden om samen met Jan en de begeleiders mensen te ondersteunen die graag weer lekker bezig willen zijn en bewegen. Daarnaast is het ook gewoon een super gezellige activiteit waarbij ontmoeten voorop staat. Ook hier geldt dat contact met het secretariaat ([email protected]) gezocht kan worden en dan brengen we je in contact met Jan en zijn ploeg.

Maar nu nog even de laatste winterweken doorkomen….

Na alle sneeuw en regen die we de laatste tijd hebben gehad hopen we met jullie op betere weersomstandigheden. Immers, de interne competitie via de match app gaat weer van start. Een behoorlijk aantal teams heeft zich hier al voor aangemeld. Zou mooi zijn als zij hun wedstrijden ongehinderd kunnen inplannen. We wensen alle deelnemers veel succes!

Vriendelijke groeten,

Agnes Klijnstra en Anja Holtkamp

[email protected]

Nieuwscategorieën