Van het Bestuur 3 mei 2024

03 mei 2024


Beste leden,

De kickoff deze keer via een anekdote annex levensles

De volgende anekdote is bedoeld voor leden die het dit jaar brengen tot de finale van onze clubkampioenschappen.

Ooit vond er lang lang geleden een interview plaats met de Roger Federer van zijn tijd: Fred Perry (winnaar van alle Grand Slam toernooien en specialist op grasbanen).

Journalist: “mister Perry, hoe lukt het u om uw zenuwen in bedwang te houden in die spelerstunnel voor aanvang van de Wimbledon finale?

Het antwoord van Fred Perry ging gepaard met een brede glimlach zijn gezicht:

“ik kijk dan altijd even naar mijn tegenstander en denk dan: oh dear, die arme jongen (that poor chap) moet vandaag tegen Fred Perry spelen.”

Om die finale te halen is de eerste stap natuurlijk dat je je inschrijft voor de clubkampioenschappen die plaatsvinden van zondag 9 juni tot en met zaterdag 15 juni.

https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/E2EEA1C0-A055-4CDB-A620-73E2EF1A3BEC

Meer nog dan het behalen van de finale, staan natuurlijk de gezelligheid en sportiviteit voorop. Onder het motto: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Daarom: schrijf je in en ding mee naar eeuwige roem.

Projectleider zomertennis

Lege banen in de zomerperiode? Zonde!' Heb jij dit wel eens gedacht, dan zoeken we jou! We willen als vereniging namelijk graag zomertennis/padel aanbieden aan niet-leden. Een manier dus waarop niet-sporters en sporters die een sport met een zomerstop beoefenen, op tijdelijke basis kennis kunnen maken met tennis en/of padel. Denk daar bij aan bijvoorbeeld voetballers, hockeyers, basketballers, volleyballers, korfballers, pingpongers (gebruik die term nooit tegen een tafeltennisspeler) en wie al niet meer. Om dat te realiseren zijn we op zoek naar een enthousiast lid of leden die dit project wil(len) opzetten en leiden! Wie o wie meldt zich daarvoor aan?

Daarnaast zijn we nog steeds op zoek naar een bestuurslid Sociale Zaken en ook nog naar vrijwilligers voor diverse commissies.

Notulen Algemene Ledenvergadering

De notulen van de Algemene Ledenvergadering zijn inmiddels te vinden op onze website, op het beveiligde gedeelte daarvanhttps://www.tcittersum.nl/alv_stukken_2024.  Wel even inloggen dus.

Huishoudelijk reglement

Conform het besluit zoals genomen op de Algemene Ledenvergadering is ons huishoudelijk reglement aangepast. Meer concreet: het betreft hier artikel 8 dat gaat over het vervullen van de verplichting tot het draaien van bardiensten (twee per jaar) dan wel dat hier op andere wijze invulling aan wordt gegeven. Zie ook hier de website: https://www.tcittersum.nl/huishoudelijk_reglement.

Competitie en geluidsoverlast

Nu de competitie weer is gestart, is ons park op competitiedagen weer ruim bevolkt. Met name voor de late vrijdagavonden bij deze een oproep aan leden om rekening te houden met onze buurtbewoners. Dit om geluidsklachten te voorkomen en zo de relatie met onze buurtbewoners goed te houden.

Met sportieve groet ,

Het Bestuur

Nieuwscategorieën