Home

Welkom Bij T.C. Ittersum

Welkom op de website van TC Ittersum, met meer dan 750 leden een van de grootse tennisverenigingen van Zwolle. Ons park beschikt over een ruim en gezellig clubhuis, 9 led-verlichte kunstgrasbanen die het hele jaar uitstekend bespeelbaar zijn en tennislessen voor jong en oud.

 

 

 

Nieuws

Vanaf woensdag 8 juni langer padellen

Het heeft even geduurd, maar de verlichting van de padelbanen werkt!

M.i.v. woensdag 8 juni kan worden afgehangen tot 22.30 uur. 

Net als bij tennis kun je via de tablet in de hal van de kantine de verlichting bedienen. 

We wensen jullie veel padel plezier.

Met sportieve groet, de Padelcommissie

Van de Voorzitters 15 mei 2022

Wat een feest was het gisteren op ons park! De opening van de padelbanen kon rekenen op veel belangstelling van leden en geïnteresseerden! Wijkwethouder Michiel van Willigen en Agnes hebben na de speeches de banen in gebruik genomen door samen de eerste bal te slaan en een doek te onthullen waarop naast ons logo en de clubkleuren ons sportaanbod Tennis & Padel genoemd staat. Onder het genot van een drankje is geproost op deze mooie aanvullingen op onze al bestaande tennisbanen.

En dan was er ook nog een Padelracket te winnen, beschikbaar gesteld door Morris Michel. Dhr. Stavorinus, voorzitter van het eerste uur, heeft de trekking verricht. Riet Overmars was de gelukkige!

Reserveren van de padelbanen

Tot afgelopen weekend konden alle leden nog kosteloos het padelspel gaan uitproberen. Vanaf nu is het de bedoeling dat de banen officieel gereserveerd gaan worden. Het reserveren van de banen gaat op dezelfde manier als het reserveren van de tennisbanen; via de Clubapp. Het enige verschil is dat er direct afgerekend dient te worden. Ook dat gaat via de app. Wil je ook een racket huren? Dat kun je aangeven als je een baan huurt. De rackets zijn nog steeds te vinden in de grijze bak bij de ingang van de kantine. Het spreekt voor zich dat we er vanuit gaan dat iedereen zorgvuldig met de rackets om gaat en ze na het spelen weer terug legt in de pak, zodat de volgende spelers ze ook kunnen pakken.

Externe padelspelers (die geen lid zijn) reserveren via Meet & Play. Bij hun reserveringsbevestiging ontvangen ze een eenmalige code waarmee ze het tennispark kunnen betreden.

Klaar met alle werkzaamheden?

Bijna! Er is nog een probleem met de verlichting, daar wordt aan gewerkt. Daarnaast worden voorbereidingen getroffen om nieuwe passen uit te gaan geven waarmee de toegang tot het park gerealiseerd wordt. Tot die tijd maken we nog even gebruik van de cijfercode die ook al eerder met de leden gecommuniceerd is; verenigingsnummer dat op iedere ledenpas staat, gevolgd door een 1.

Verder dienen er nog wat kleine losse eindjes afgehandeld te worden en kunnen we binnenkort de eerste namen van nieuwe sponsoren gaan tonen! Daar zijn we bij voorbaat al enorm trots op.
De eerste zichtbare sponsoren zijn de tennisschool van Morris Michel en sportzaak Reuvers. Naar beiden is een padelbaan vernoemd! 

Met korting naar het Libema open toernooi!

Als lid van de KNLTB zijn we dit jaar partner geworden van het enige gras tennistoernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen. Dit toernooi staat bekend om zijn intieme sfeer en uitstekende ambiance, dat gecombineerd wordt met toptennis van het allerhoogste niveau. Ook dit jaar komen er weer veel aansprekende ATP-spelers en WTA-speelsters naar het toernooi! Houd de website in de gaten voor de laatste updates.

Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €10,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.libema-open.nl/clubactie. Code: ittersum-lo22

Nu richting de zomer!

Voorlopig wordt het dus weer even wat rustiger op het park. Nu maar weer gewoon lekker tennissen en padellen. We wensen iedereen veel plezier en met de zomer in het vooruitzicht moet dat lukken!

Vriendelijke groeten,

Agnes Klijnstra en Anja Holtkamp                 

voorzitter@tcittersum.nl

De padelbanen kunnen online gereserveerd worden

Het reserveringssysteem voor padel staat nu open. Er kan met ingang van zondag a.s. door iedereen gereserveerd worden.

Voor leden via de bekende Clubapp en voor niet-leden via Meet & Play

 

Van de Voorzitters 20 april

Beste leden,

De bouw van de padelbanen nadert zijn voltooiing en daarmee ook de herinrichting van de omgeving van de banen en de parkeerplaats. Hier het laatste nieuws en andere wetenswaardigheden.

Maar eerst even dit:

Vacatures

Ondersteuning ledenadministratie

De ledenadministratie is een cruciaal onderdeel van TCI. Carlo en Martine zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Het kan echter gebeuren dat zij een keer afwezig zijn (bijvoorbeeld in de vakantieperiode) en dan is er niemand die hun taken waar kan nemen. Nu er ook een deel van de Padel-administratie (reserveringssysteem) gekoppeld is aan de ledenadministratie is het van belang dat de ondersteuning 24/7 gegarandeerd is.

Daarom zijn we dringend op zoek naar iemand die hen hierin kan ondersteunen. Het gaat in eerste instantie dus om een back-up functie maar het zou ook fijn zijn als je af en toe bij kunt springen in tijden van drukte. Je wordt uiteraard helemaal wegwijs gemaakt in het systeem maar het is handig als je ervaring hebt in werken in een digitale omgeving.

Voor vragen over de werkzaamheden kun je contact opnemen met Carlo en Martine. Wil je ook iets bijdragen aan het reilen en zeilen van onze vereniging en wil je daarmee de ledenadministratie wat ontlasten, meld je dan nu aan!

Communicatiecommissie

Naomi Groen is op dit moment het enige lid van de communicatiecommissie. We zijn op zoek naar iemand die samen met haar de communicatie weer nieuw leven in wil blazen. Je hoeft geen expert in communicatie/media te zijn maar omdat je bijvoorbeeld ook posters zal gaan maken is het fijn als je een beetje thuis bent in digitale programma’s. Neem contact met ons op als je interesse hebt! Super belangrijk om de communicatie weer op de rit te krijgen!

Oldstars

Elke vrijdag van 10.00 – 11.00 traint een Oldstars groep van ca. 10 personen onder leiding van Jan Kamstra en de begeleiders. Ze zijn op zoek naar een extra begeleider en met al die mannen is het extra leuk als een vrouw zich meldt. De leeftijd is niet belangrijk, als je het maar leuk vindt om met de Oldstars te bewegen, enthousiasme meebrengt en ze te ondersteunen in de tennisvaardigheden. Bij het inroosteren wordt rekening gehouden met de agenda’s van de begeleiders dus je hoeft niet elke vrijdag beschikbaar te zijn. Kom gerust een keer kijken op vrijdag om te zien of het iets voor jou is. En heb je vragen stuur dan een mail naar secretaris@tcittersum.nl

Padel

We hopen zo ontzettend dat we nu eindelijk de officiële opening kunnen laten plaats vinden, dat we eindelijk kunnen padellen! Deze is nu gepland op 14 mei a.s.! Binnenkort hopen we de uitnodiging voor de officiële opening uit te laten gaan. Wij hebben er zin in!

De banen liggen er al, ze dienen nu ingespeeld te worden. In de bijlage lees je hoe onze leden de eerste schreden op de padelbaan kunnen zetten. Tot 15 mei kunnen alle leden die benieuwd zijn naar dit spel, het padellen gaan proberen. Het reserveringssysteem is nog niet in gebruik, dus zijn de banen vrij dan kun je terecht. Vanaf 15 mei zal er -tegen betaling- gereserveerd moeten worden. Dus gebruik deze mogelijkheid om zonder verplichtingen de padelbaan op te gaan!

We zijn heel erg benieuwd naar alle ervaringen! Heb je vragen over padel of wil je iets kwijt met betrekking tot de ontwikkelingen op en rond de padelbanen, neem contact op met de padelcommissie!

Vriendelijke groeten,

Agnes Klijnstra en Anja Holtkamp                    

voorzitter@tcittersum.nl

» Nieuws archief