Club van 100

Wat is ‘De Club van 100’ en wat is haar doelstelling?

Leden van TC Ittersum betalen contributie en hiervan worden alle noodzakelijke uitgaven gedaan om de vereniging draaiende te houden. Toch blijven er altijd wensen onvervuld omdat daarvoor binnen de begroting geen geld beschikbaar is.

Bovendien heeft gedurende het afgelopen jaar de Covid-19 pandemie nog eens een extra wissel getrokken op de financiële positie van TC Ittersum. Het feit dat de kantine-omzet vrijwel totaal is weggevallen veroorzaakt een groot gat aan de inkomstenkant.

‘De Club van 100’ is een groep enthousiaste tennisliefhebbers van binnen en/of buiten de vereniging die hun betrokkenheid bij TC Ittersum in een extra financiële bijdrage omzetten. Hiermee willen zij de vereniging ondersteunen om onvervulde wensen in afgebakende en concrete projecten te realiseren.

Hierbij moet men denken aan:
·     Ondersteunen van ledenactiviteiten, zowel voor jeugd als senioren
·     Onderhoud/verbetering park en clubhuis
·     Aanschaf materialen
·     Of het initiëren van kleinschalige maatschappelijke projecten

Uitgangspunt is dat alle leden profiteren van de ondersteuning of dat TC Ittersum zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid kan etaleren.
Tevens moeten de resultaten voor alle leden zichtbaar zijn.

Welke projecten hebben we tot nu toe uitgevoerd?

Inmiddels hebben we twee projecten uitgevoerd:

·     Aanschaf van twee steigerhouten statafels voor op het terras.
·     Bijdrage geleverd aan het pimpen van de kantine

Wie kunnen lid worden van ‘De Club van 100’?

Iedereen, zowel leden als niet leden (individueel, als groep of als team) van TC Ittersum, maar ook bedrijven kunnen lid worden. Het lidmaatschap voor particulieren kost EUR 50,- per jaar en voor bedrijven EUR 100,- per jaar.

Hoe word je lid van ‘De Club van 100’?

Lid worden is heel eenvoudig. Je wordt lid van ‘De Club van 100’ door de vereniging te machtigen om één keer per jaar EUR 50,- (voor particulieren) of EUR 100,- (voor bedrijven) af te schrijven. Hiervoor moet men een machtigingsformulier invullen en sturen naar Wim ([email protected]). Het bedrag wordt dan automatisch afgeschreven. Elk jaar daarna wordt in de maand januari het bedrag automatisch afgeschreven tenzij voor 31 december van het voorgaande kalenderjaar het lidmaatschap van ‘De Club van 100’ schriftelijk of per mail is opgezegd bij Wim of Pim ([email protected]).

Wat krijg je als lid van ‘De Club van 100’?

  • Allereerst een warm gevoel, omdat je met jouw bijdrage zaken mogelijk maakt, die anders niet gerealiseerd hadden kunnen worden.
  • Indien gewenst (en niet verplicht): Vermelding van jouw naam op het ‘De Club van 100’-bord dat op een prominente plaats in de kantine komt te hangen.
  • Een exclusieve ‘De Club van 100’ handdoek met daarop geborduurd ‘De Club van 100’.
  • Minimaal 1x per jaar een overleg om gezamenlijk bij te praten inzake de doelstellingen van de club.
  • Updates via de e-mail over de stand van zaken in ‘De Club van 100’.
  • En 1x per jaar een activiteit voor leden van ‘De Club van 100’. 

Vragen?

Neem dan contact op met Wim Looijen of Pim van der Wildt.

Met sportieve groet,
Wim en Pim

 

 

Machtigingsformulierc100.doc