OldStars tennis

Wat is OldStars tennis?

OldStars tennis is geschikt voor alle ouderen (vanaf 55+)  die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen èn voor ouderen die ooit tennis hebben gespeeld en nu door bijvoorbeeld een blessure niet meer tennissen. Met de aangepaste spelvorm én begeleiding liggen er prachtige kansen om op de tennisbaan actief te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten. Bewegen en het verbeteren van jouw coördinatie en motoriek staan centraal, gecombineerd met tennis. OldStars tennis wordt begeleid door een trainer en begeleiders.

 

Sociaal ook actief

Naast bewegen staan bij OldStars tennis ook het ontmoeten en sociaal contact centraal. Na afloop wordt altijd met elkaar koffie/thee gedronken. Ontzettend gezellig dus!

 

Oldstars bijeenkomsten

Elke vrijdagochtend komt de groep Oldstars bij elkaar. Kom vrijblijvend kijken hoe leuk het is. Trek sportieve kleding aan. Heeft u geen tennisracket? Dan kunt u deze de eerste keren lenen. 

 

De groep start om 10.00 uur op de tennisbaan. Eerst oefeningen om de spieren op te warmen en daarna wordt het tennisracket gepakt om met elkaar tennis(-bal) oefeningen te doen. Na een uur wordt er dan nog samen koffie gedronken.

 

Informatie en aanmelden

Kom gerust eens langs bij ons op ons mooie tennispark aan de van Houtenlaan 11 in Zwolle Zuid. Heeft u vragen over OldStars tennis? Mail dan naar [email protected].