Even voorstellen: de trainers

Fried Wijngaarde

Mijn naam is Fried Wijngaarde en ik ben op 27 augustus 1957 geboren in het prachtige Suriname. Momenteel ben ik woonachtig in Zwolle. Sporten, en met name het tennissen werd van jongs af aan erg gestimuleerd in ons gezin. Al gauw werd tennissen mijn onvoorwaardelijke passie en werd ik tegen het einde van de jaren 70 veelvuldig kampioen van Suriname. Ook mocht ik mijn land vertegenwoordigen op verschillende toernooien in het Caribisch gebied. Dankzij vrienden (Patrick Silos) kreeg ik in 1980 de mogelijkheid om van mijn passie mijn werk te maken en in Nederland tennisles te gaan geven. Als
eerste ben ik aan de slag gegaan bij TV Heino. Daarna ben ik les gaan geven in het Tenniscentrum te Zwolle bij Frans Storms. In 1985 behaalde ik naast mijn Surinaamse tennislerarencertificaat ook de KNLTB Tennisleraar A en B diploma. Ik heb 13 jaar als hoofdtrainer bij het Tenniscentrum gewerkt. Na die periode heb ik lessen gegeven in Hasselt, Wijhe, Hattem, Genemuiden, Vollenhove en Zwartsluis. Een aantal jaren geleden ben ik met veel plezier bij TCI gestart als tennistrainer. In mijn vrije tijd mag ik graag koken, luister ik naar Jazz en pop muziek, breng ik tijd door met mijn kinderen, kleinkinderen en speel ik uiteraard graag een potje tennis in competitie verband.

Wat kun je van mij als tennistrainer verwachten: Op niveau afgestemde trainingen met veel enthousiasme en gedrevenheid, maar altijd met een lach :-) .

Ben je geïnteresseerd en wil je graag leren tennissen of je vaardigheden verbeteren, neem dan gerust contact op.

Groeten,

Fried Wijngaarde

 

Opleiding  
Tennis licentie

KNLTB diploma A

  KNLTB diploma B
Applicaties O.a. Tenniskids, rolstoeltennis en coaching
Tennisniveau Enkel 3 / Dubbel 3

 

Contact  
e-mail

[email protected]

Telefoon 06-54918151

 

 

Morris Michel

Hallo, ik ben Morris Michel. Op 5 juni 1985 ben ik geboren en woon heel mijn leven al met veel plezier in Zwolle.

Op jonge leeftijd was al vrij snel duidelijk dat ik een sportman in hart en nieren ben. Vanaf mijn jeugd speel ik al bij TC Ittersum. Vervolgens heb ik les gehad van Silvester Jorna en Josien Boverhof en ben ik competitie gaan spelen bij MLTC Meppel. Mijn vaardigheden ontwikkelden zich snel en ik wilde van mijn hobby mijn werk maken.

Al 11 jaar sta ik vol enthousiasme op de tennisbaan les te geven, zowel aan de jeugd als aan volwassenen. Elke dag ga ik er weer voor om mijn lessers met plezier en soms met een nodige strenge noot naar een hoger niveau te brengen. Tijd voor een dolletje is er altijd, alleen zal er ook gewerkt moeten worden. Door de variatie in de leeftijden en de groepssamenstellingen is mijn werk elke dag weer een uitdaging.

Naast mijn werk als tennisleraar draag ik mijn steentje bij in de jeugdcommissie bij TC Ittersum, om sporten onder de aandacht te brengen, zowel bij bestaande als bij toekomstige leden. In mijn ogen is sporten een zeer gezonde hobby die een positieve bijdrage zal leveren in het leven, zowel op sociaal als op lichamelijk vlak.

In mijn vrije tijd ben ik zelf ook  geregeld op de tennis baan te vinden, namelijk voor een sportief uurtje socializen en voor de zomer- en winter competitie. Ook mag ik graag in groepsverband kilometers slijten op mijn mountainbike.

Ben je enthousiast en wil je kennis maken met tennis of juist jouw vaardigheden verbeteren? Neem dan gerust contact op. Kijk op mijn website voor meer informatie.

Sportieve groet,

Morris

 

Opleiding  
Algemeen MBO sport en bewegen niveau 4
Tennis licentie KNLTB Tennisleraar A
Applicaties Tenniskids en voetenwerk
Tennisniveau Enkel 3 / Dubbel 3

 

Contact  
e-mail

[email protected]

Telefoon 06-14546894